HomeMunkáink

Munkáink

Xeropan

Xeropan

A Xeropan egy forradalmi nyelvoktató alkalmazás. Egy kalandos történet mentén, izgalmas napi küldetésekkel tanulhatsz angolul

AppStoreGoogle Play

TheVR

TheVR

The VR-hoz kapcsolódó alkalmazások gyűjtőhelye. Megtalálsz itt minden ezzel kapcsolatos alkalmazást, mely különböző platformokra íródtak.

App StoreGoogle Play

CityChat

CityChat

CityChat: az első város alapú social media platform

App StoreGoogle Play

BlockBenPay

BlockBenPay

A BlockBenPay a BlockBen digitális pénztárca és QR kód alapú fizetési szolgáltatása.

App StoreGoogle Play

Tennis Demand

Tennis Demand

A Tennis In Demand egy videochat alapú távoktató alkalmazás amely segít megtalálni a számodra megfelelő tenisz oktatót a világ bármely tájáról.

App Store

 

SEVESO-REC

SEVESO-REC

A SEVESO-REC egy Biztonsági Irányítási Rendszer, amely a megrendelő és partnercégei közötti együttműködést támogatja. A témakor a jogszabályi megfelelés, szemlézések és auditálások bármilyen területen, legyen az iparbizonság, tűz-, munkavédelem vagy környezetvédelem.

Xeropan

Xeropan

Tanulj angolul egy időutazós kaland közben, és élvezd hogy játszva tanulsz a Xeropannal.

Megtekintés

Xeropan Classroom

Xeropan Classroom

A Xeropan Classroom a nyelvtanárok és a tanulók között képez hidat a technológia segítségével, hogy a legtöbbet hozzák ki az együtt töltött időből. A tanárok percek alatt megtalálják a tökéletes interaktív gyakorlatot angol óráikhoz.

Megtekintés

Motivac.io

Motivac.io

A CodeYard csapatának első saját terméke. Egy munkahelyi motivációs eszköz amivel a mindennapokban van lehetőség pozitív visszajelzéseket adni a csapattagok számára.

Megtekintés

CarValue

CarValue

A CarValue egy nemzetközi autóbörze, mely használt és törött járművek értékesítésével foglalkozik. A rendszer számos nemzetközi rendszerrel integrálva van és rendkívül komplex üzleti folyamatokat valósít meg.

Megtekintés

BlockBen

BlockBen

A BlockBen egy IT és fintech cég ami arra hivatott, hogy digitális pénzügyi megoldásokat készítsen a piacnak, emellett saját kriptovalutákat fejlesztenek és értékesítenek. Elkészítettük a bemutatkozó oldalukat.

Megtekintés

Natrix

Natrix

A Natrix egy nextgen hibrid blokklánc rendszer, amely a vállalati pénzügyi szektor követelményeinek kiszolgálására született, miközben továbbra is tiszteletben tartja a Satoshi elveket.

Megtekintés

Lehet, hogy a te appod lesz a következő?

Ha van egy projekted, amit szeretnél piacra vinni, ne habozz, keress fel minket!

Kapcsolatfelvétel

Ingyenes konzultáció

Ha kérdésed van, keress minket bátran, szívesen segítünk!

This is a staging enviroment