HomeTechnológiák

Technológiák

iOS

Swift

iOS

SwiftUI

Android

Kotlin

Backend

Ruby On Rails

Web frontend

VueJS

Backend

NodeJS

Web frontend

React

Mobile

React Native

Cloud

AWS

Backend

Database

Swift

A Swift egy erőteljes és intuitív programozási nyelv iOS, iPadOS, macOS, tvOS és watchOS számára. A Swift-kód írása interaktív és szórakoztató, a szintaxis tömör, mégis kifejező, és a Swift olyan modern funkciókat tartalmaz, amelyeket a fejlesztők szeretnek. A Swift kód tervezésénél fogva biztonságos, és villámgyorsan fut szoftvert készít.

SwiftUI

A SwiftUI segítségével nagyszerű alkalmazásokat készíthetünk az összes Apple platformon a Swift erejével – és meglepően kevés kóddal. Egyetlen eszköz- és API-készlet használatával még jobb élményt nyújthat mindenkinek, bármilyen Apple-eszközön.

Kotlin

A Kotlin egy modern, statikusan gépelt programozási nyelv, amelyet a professzionális Android-fejlesztők több mint 60%-a használ, és amely segít növelni a termelékenységet, a fejlesztői elégedettséget és a kódbiztonságot.

Ruby On Rails

A Ruby on Rails egy szerveroldali webalkalmazás-keretrendszer, amely Ruby nyelven íródott az MIT licenc alatt. A Rails egy modell–nézet–vezérlő keretrendszer, amely alapértelmezett struktúrákat biztosít adatbázisokhoz, webszolgáltatásokhoz és weboldalakhoz.

VueJS

Megközelíthető, hatékony és sokoldalú keretrendszer webes felhasználói felületek építéséhez.

NodeJS

A Node.js egy nyílt forráskódú, többplatformos JavaScript futási környezet.

Aszinkron eseményvezérelt JavaScript-futási környezetként a Node.js-t méretezhető hálózati alkalmazások létrehozására tervezték. A Node.js kialakítása hasonló a Ruby’s Event Machine és a Python’s Twisted rendszeréhez. A Node.js egy kicsit tovább viszi az eseménymodellt. Az eseményhurkot futásidejű konstrukcióként jeleníti meg, nem pedig könyvtárként.

React

A React egy ingyenes és nyílt forráskódú előtérben használható JavaScript-könyvtár, amely összetevőkön alapuló felhasználói felületek létrehozására szolgál. A Meta és az egyes fejlesztőkből és cégekből álló közösség tartja karban. A React használható egyoldalas, mobil vagy szerver által renderelt alkalmazások fejlesztésére olyan keretrendszerekkel, mint a Next.js.

React Native

A React Native segítségével valóban natív alkalmazásokat hozhatunk létre, és nem veszélyezteti a felhasználói élményt. A platform agnosztikus natív összetevőinek, például a Nézet, Szöveg és Kép alapkészletét biztosítja, amelyek közvetlenül a platform natív felhasználói felületének építőköveihez kapcsolódnak.

Amazon - AWS

Az Amazon Web Services, az Amazon leányvállalata, amely on-demand számítási felhő platformokat és API-kat biztosít magánszemélyeknek, vállalatoknak és kormányoknak. Az ügyfelek gyakran ezt az automatikus skálázással kombinálva használják.

Adatbázis

Az adatbázis strukturált információk vagy adatok szervezett gyűjteménye, amelyet jellemzően elektronikusan tárolnak egy számítógépes rendszerben. Az adatbázisokat általában egy adatbázis-kezelő rendszer vezérli.

Kapcsolatfelvétel

Ingyenes konzultáció

Ha kérdésed van, keress minket bátran, szívesen segítünk!

This is a staging enviroment